disseny-web

Disseny web

Creem un disseny web personalitzat i adaptat a la imatge corporativa de l’empresa. Redissenyem pàgines amb l’objectiu de millorar la usabilitat, obtenir la informació buscada més ràpidament i d’una forma més senzilla.


 

webs-informatives

Webs informatives

Informem i anunciem els serveis i/o productes que ofereix l’empresa a través d’Internet i facilitem el contacte entre l’usuari i el nostre client. Ens encarreguem del manteniment del contingut i també podem oferir la possibilitat que aquest es mostri en diferents idiomes.


 

webs-autogestionables

Webs autogestionables

Proporcionem al propi client que pugui portar el manteniment de la pàgina web i pugui mostrar i actualitzar tot el contingut que ell desitgi a partir d’unes plantilles creades i fàcils d’utilitzar per qualsevol persona.


 

botiga-online

Botigues virtuals

Facilitem la compra i venda de productes depenent de les característiques de l’empresa i amb la comoditat que suposa pel client poder comprar des de casa i a través d’Internet.


 

responsive

Responsive Web Design

Adaptem el contingut de la pàgina als dispositius amb diferent resolució de pantalla (siguin telèfons mòbils, tauletes o ordinadors), d’aquesta manera visualitzarem tota la informació que conté la pàgina d’una manera diferent depenent de la mida de la pantalla.


 

hosting

Allotjament i domini

Contractem els millors plans d’allotjament i gestionem el registre del nom del domini web.