Departament de Programació

Disposem d’un departament de programació format per un personal qualificat i amb unes aptituds òptimes per realitzar qualsevol projecte web.

Llicenciats per universitats i titulats en cursos de formació, disposen d’experiència i un alt domini dels llenguatges de programació web com PHP, Javascript, jQuery, HTML i fulla d’estils CSS. Gestió de base de dades i domini del llenguatge SQL.

També especialistes en la creació, desenvolupament, manteniment i programació d’aplicacions per dispositius mòbils Android.

Posa’ls a prova amb el teu projecte!

Departament de Màrqueting

Tenim les millors eines i un departament motivat per oferir una millor comunicació i una millor publicitat de la teva empresa a través d’Internet.

Busquem solucions per millorar i augmentar les visitess a la teva web. Canviem el disseny, la programació i el contingut si aquesta no té èxit.

Analitzem i optimitzem la teva pàgina web, estudiem el teu negoci, t’escoltem i analitzem la competència. Escollim les paraules claus.

No surts a la primera pàgina dels buscadors? Millorem el posicionament web SEO.

Vols augmentar el tràfic a la teva web? Vols millorar el teu negoci? Posa’t en contacte amb nosaltres!

Departament de Servei tècnic

Disposem de tècnics amb anys d’experiència en el sector de reparació i manteniment dels ordinadors.

Instal·lació de programari i reparació al nostre taller. Ens traslladem al domicili si és necessari.

Canvi i compra d’accessoris, perifèrics i tot tipus de material relacionat amb ordinadors de sobretaula com portàtils.

Treballem per particulars, petites i grans empreses. Treballem per tu. Oferim un bon manteniment, deixant en tot moment els ordinadors en perfecte estat.

Deixa el teu ordinador en bones mans, confies amb nosaltres?